Skidskyttelandslaget Fotograf/Källa: Per Danielsson

Veckan innan VM kommer det svenska skidskyttelandslaget att träna i Idre Fjäll. Media är härmed välkomna att medverka på presskonferens och träffa laget den 28 februari. Den 1 mars finns också möjlighet att fotografera/filma under träningen.

Som en del av uppladdningen inför Skidskytte-VM i Östersund kommer det svenska laget befinna sig på ett pre-camp i Idre Fjäll, 25 februari till 1 mars, veckan innan VM drar igång. 

Media är välkomna till Idre Fjäll på presskonferens den 28 februari kl 13.00, där det efteråt finns möjlighet att träffa och göra intervjuer med laget och/eller enskilda åkare. Meddela till sara.wemstad@skidskytte.se om ni vill delta och om ni önskar intervjuer så återkommer vi med schema för detta. Meddela gärna så utförligt som möjligt vad ni behöver och önskad tidsåtgång. 

Den 1 mars kommer det vara en öppen träning där det finns möjlighet till fotografering och/eller videoupptagning. Meddela till sara.wemstad@skidskytte.se om ni vill vara på plats och vad ni vill fotografera/spela in (skjutvallen, spåret, förberedelser etc.). 

 

 

 

Sverige - Världsledande inom skidskytte

Svenska Skidskytteförbundet arbetar för att bredda och popularisera skidskytte samt skapa förutsättningar för eliten att nå internationell toppklass. Vi verkar för ett aktivt ungdomsarbete, kombination av idrott och utbildning, utveckling av anläggningar, internationellt samarbete samt information och marknadsföring av svenskt skidskytte. Detta gör vi utifrån våra värderingar gemenskap, ärlighet, jämställdhet, kvalitet, utveckling och affärsmässighet. Ambitionen är att Sverige ska vara världsledande inom skidskytte. 


Ämnen

Sport

Taggar

skidskytte

Kontakt


Marlene Ström

Pressansvarig Skidskytte-VM

marlene.strom@skidskytte.se

070-549 39 23

Patrik Jemteborn

VM-general

patrik.jemteborn@skidskytte.se

070-671 20 08

Håkan Blidberg

Marknads- och Kommunikationschef

hakan.blidberg@skidskytte.se