Från Svenska Skidskytteförbundets (SSSF) sida har vi följt den senaste tidens händelser som är knutna till Internationella Skidskytteförbundet (IBU) och då mer specifikt till dess ordförande och generalsekreterare.

Det är helt igenom chockerande uppgifter som presenteras i media. Framtiden får utvisa vad som är sant. Helt klart är att det som nu kopplas samman med IBU och dess toppföreträdare är helt oacceptabelt och går stick i stäv med de värderingar som vi i SSSF står och verkar för, ren idrott, fair play, ärlighet och öppenhet.

Svenska Skidskytteförbundets styrelse

Taggar