The Swedish Biathlon Federation has decided to nominate Mr. Olle Dahlin, President of the Swedish Biathlon Federation as President of the International Biathlon Union, IBU.

At the IBU Congress in beginning of September 2018 in Porec Croatia, a new Executive Board will be elected. The president of the IBU since 1992, Mr. Anders Besseberg has announced to resign.

Mr. Olle Dahlin is since the Congress 2014 Vice President of the IBU and he is also a member of the Executive Board of the Swedish Olympic Committee. Mr. Dahlin is dedicated to biathlon and has a long background in sport. He is an experienced businessman and has held CEO positions more than 20 years and now acts as Senior Advisor to the Industry.

For more information:

Björn Eriksson, President Swedish Sports Confederation and Honorary President Swedish Biathlon Federation, +46 70 6264606

Olle Dahlin, President Swedish Biathlon Federation, +46 70 3667300

Bifogade filer